Organizacija i dekoracija Biljana Čegar

Organizacija i dekoracija venčanja, poslovnih dogadjaja, rodjendana, krštenja. 
Kordinacija i protokol - potpuno ili delimično, dizajniranje celokupnog dogadjaja, opremanje svim potrebnim elementima, iznajmljivanje inventara. saradnja sa stručnjacima i profesionalcima koji će vaš dan učiniti savršenim.

Za one koji traže autentične i jedinstvene proslave dizajniramo, planiramo i koordiniramo sve: od malih intimnih okupljanja do velikih i raskošnih proslava. Naša venčanja i zabave su nezaboravni, magični doživljaji, savršeno planirani i besprekorno izvedeni.
Ponosni na našu reputaciju u pružanju prvoklasnih usluga trudimo se da budemo najbolji u onome što radimo. Sarađujemo sa najboljima, a zajedno postavljamo trendove umesto da ih pratimo.
Pomažemo našim klijentima u stvaranju nezaboravnih, magičnih proslava koje prevazilaze očekivanja. Planiramo sa posebnom pažnjom tako da svako naše venčanje odražava stil i želje kako porodice tako i parova koja pričaju priču o njihovim zajedničkim vrednostima.
Mi smo tu za vas da planiranje vaseg venčanja prođe bez stresa. Od trenutka kada nas angažujete opustite se i budite sigurni da ste napravili jednu od najvažnijih odluka u vašem životu.

 


Kontakt:

Molimo Vas da kažete ponuđaču da ste ga videli na TajVeselidan.rs.Linkovi


Cene:
Organizacija venčanja i kompletna koordinacija čitavog dogadjaja - osnovni paket 300 eur Dekoracija po mestu sedenja (presvlaka za stolicu, mašna, stolnjak, nadstolnjak, salveta 2,5-4 eur


 
Podaci o firmi:
Organizacija i dekoracija Biljana Čegar
  • Kisačka 27
  • 21000 Novi Sad

  •  

    Kontakt:

    Molimo Vas da kažete ponuđaču
    da ste ga videli na TajVeselidan.rs.