Emilija Venčanja

Agencija za organizaciju i dekoraciju venčanja i svih vrsta proslava 
Neka Vaši važni datumi budu i najlepši dani koje ćete pamtiti. EMILIJA VENČANJA je agencija za organizaciju i pomoć pri organizovanju svih vrsta proslava sa dugogodišnjim iskustvom.
Agencija Emilija Venčanja, se bavi organizacijom i dekoracijom venčanja i svih vrsta proslava na našim prostorima.

Dekoracija enterijera i eksterijera, dekoracija Vaših automobila na dan Vašeg venčanja ili neke druge proslave, BIDERMAJER koji se dobija gratis od agencije, venčanica, odelo za mladoženju, šminka i frizura za slavljenicu, pokloni za goste, muzika, torta, ketering, restoran, pozivnice, prevoz za Vaše drage goste, čuvanje Vaših kućnih ljubimaca dok ste Vi na Vašoj proslavi iz Snova.

Takođe smo tu i za razne atrakcije pomoću kojih ćete se Vi zabaviti a i Vaši gosti, na Vašem venčanju ili proslavi iz snova.

Na primer: Marioke/karaoke, osmišljavanje Vašeg prvog mladenačkog plesa, puštanje golubova, kabina za slikanje, DJ koji će puštati Vaše omiljene numere Rok, pop ili nekog trećeg žanra, obilazak Vašeg grada hilihopterom, puštanje balona želja u obliku srca, puštanje golubova i sve ostalo što možete da zamislite, mi sprovodimo u delo. Naravno, svaki Vaš predlog je dobrodošao jer mi postojimo zbog Vas i Vaše želje da pretvorimo u stvarnost.

Agencija za organizaciju venčanja „EMILIJA VENČANJA“, bavi se organizacijom svih vrsta proslava po sistemu “KLJUČ U RUKE”.

Vaše je samo da osmislite kakvu proslavu želite, naše je da je sprovedemo u delo.

 


Kontakt:

Molimo Vas da kažete ponuđaču da ste ga videli na TajVeselidan.rs.Linkovi


Cene:
Organizacija Venčanja 40eura - 900eura
Dekoracija 10eura - 1000eura


 
Podaci o firmi:
Emilija Venčanja
  • Bulevar Kralja Aleksandar
  • 11000 Beograd

  •  

    Kontakt:

    Molimo Vas da kažete ponuđaču
    da ste ga videli na TajVeselidan.rs.