Cvecara Fragola

Dekoracije vencanja, Cvecara Fragola 
Jasno nam je da je vaša venčanje velika investicija i želimo da naši klijenti znaju da smo tu za njih da im pomognemo da ostvare svoje snove na njihov specijalan dan.. Od novog dizajnerskog rešenja kao i cvetnih dekoracija, naše stručno osoblje Vam pomaže da naše i vaše ideje pretvorimo u čisto savršenstvo.

ISKUSTVO & IDEJE

Naš tim za dekoracije venčanja ima dugogodišnje iskustvo u svim fazama uređenja sala i vanjskog prostora gde se održava venčanje tako da se fokusiramo na svoje ali i na ideje naših mladenaca koje nekada i za nas budu veliki izazov i novo iskustvo. Nekada naši klijenti budu sa nama od trenutka kad smo dobili posao pa do samog kraja i na taj način mogu imati viziju kako će sve na kraju izgledati ili u medjuvremenu dodati još neku ideju za dekoraciju.

PAŽNJA DO NAJSITNIJIH DETALJA

Naši dekorateri vode veliku pažnju na detalje kako bi svojim klijentima maksimalno dočarali kako unutrašnji tako i spoljašnji prostor a specijalno se vodi računa o dekoraciji koja je na mladenačkom stolu i stolovima u sali gde je naš rad bukvalno na brisanom prostoru i gde i najmanja sitnica dolazi do izražaja.

Posetite nas sajt ili nas pozovite...

 


Kontakt:

Molimo Vas da kažete ponuđaču da ste ga videli na TajVeselidan.rs.Linkovi 
Podaci o firmi:
Cvecara Fragola 1
  • Stari Sor 11
  • 22000 Sremska Mitrovica

  •  

    Kontakt:

    Molimo Vas da kažete ponuđaču
    da ste ga videli na TajVeselidan.rs.