Cvećara Cvetna Čarolija No.1

Cvećara Cvetna Čarolija No1 već dugi niz godina izrađuje za Vas najlepše cvetne aranžmane koji će sigurno upotpuniti i ulepšati Vaše nezaboravne trenutke. Širokom ponudom sveže rezanog cveća i aranžmana, tu smo da za Vas izrazimo ljubav, pažnju, lepe želje i učinimo da ulepšate život najdražih, kao i Vaš životni i radni prostor. 
Ukoliko Vam je potrebna dekoracija automobila za svatove, dekoracija restorana za svadbeno veselje ili dekoracija stola za mladence, Cvetna Čarolija je izbor broj 1 za Vas. Sa željom da Vaš prostor učinimo svečanijim i glamuroznijim, nudimo Vam raznolikost cvetnih aranžmana koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Takođe, bavimo se dekoracijom prostora i za druge svečanosti i slavlja: veridbe, krštenja, rođendane, proslave u preduzećima i sl.

Bidermajer je neizostavni detalj svake mlade koji će taj specijalni dan učinti još lepšim. Bez obzira da li želite buket manje ili srednje veličine, cvećara Cveta Čarolija No1 je tu da ispuni sve Vaše želje i zamisli. Kreiraćemo moderan ili tradicionalan, ali pre svega, originalan i specifičan bidermajer koji će se savršeno uklopiti u Vaš kompletan izgled.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor uvek svežeg rezanog cveća kojim možete ukrasiti Vaš dom ili kancelariju. Pored jedinstvenih cvetnih aranžmana, Cvetna Čarolija No1 nudi Vam veliki izbor unikatnih poklona kojima možete dodatno obradovati članove Vaše porodice, prijatelje ili voljenu osobu.

 


Kontakt:

Molimo Vas da kažete ponuđaču da ste ga videli na TajVeselidan.rs.Linkovi


Cene:
Bidermajer od 2.500-5.000 dinara
Celokupna dekoracija venčanja od 23.000 dinara


 
Podaci o firmi:
Cvetna Čarolija No. 1
  • Mirijevski venac 46
  • 11160 Beograd

  •  

    Kontakt:

    Molimo Vas da kažete ponuđaču
    da ste ga videli na TajVeselidan.rs.